Over GSMvergelijk.nl

Dagelijks vergelijken wij voor jou de allernieuwste GSM aanbiedingen van Nederlandse gsm winkels en telecom providers. Zo is het eenvoudig om de aanbieding te kiezen die het beste bij je wensen past. Ons doel is om kosten transparant weer te geven en hierin werken we geheel onafhankelijk. Zo ben jij dus altijd zeker van het beste en meest voordelige advies!

Abonnementen vergelijken


Wil je je abonnement verlengen of wil je juist wisselen van provider? GSMvergelijk geeft een overzicht van zowel nieuwe abonnementen als van abonnementen in combinatie met een verlenging van je huidige abonnement. Kies je toestel en selecteer daarna welke wensen je hebt voor je abonnement. Geef aan hoeveel minuten je wilt kunnen bellen, hoeveel smsjes je wil versturen en hoeveel mb je wil internetten. Op basis van je vergelijken we alle bekende telecom providers van Nederland.

Smartphones


Weet je nog niet zeker welk toestel je graag wil hebben en ben je op zoek naar meer informatie over de op dit moment beschikbare mobiele telefoons dan ben je bij GSMvergelijk.nl op de juiste plek. Op GSMvergelijk.nl zijn de mobiele telefoons van alle bekende merken te bekijken. De belangrijkste specificaties en een duidelijke foto is per toestel te bekijken. Vergelijk de specificaties en kies je favoriete toestel om vervolgens snel en simpel de scherpste prijzen van dit toestel te kunnen zien.

Sim Only


Op dit moment is het nog niet mogelijk om sim only aanbiedingen te vergelijken. Blijf ons wel in de gaten houden, want we werken er hard aan ook dit zo snel mogelijk beschikbaar te hebben.

Contact opnemen met GSMvergelijk.nl


Heb je vragen of opmerkingen over GSMvergelijk.nl? Indien je contact met ons wil opnemen kun je gebruik maken van onze contact pagina.

© 2021 SIMOnlyActies.nl